19 Ağustos 2012 Pazar

Perfect Keylogger Full Sürüm.

Fud Keylogger


Dostun ya da iş online ne yaptığını bilmek ister misiniz? Veya belki de çocuk veya eş üzerinde kontrol ve bilgisayarda ne yaptığını bilmek ister misin? Perfect Keylogger ile sadece 2 dakika içinde mümkün! Bu program tam kullanıcılarının gizli, yüklü bilgisayar üzerinde çalışan ve korunan bir dosyada yazılan her şeyi kaydeder. Perfect Keylogger yükleyin ve PC toplam kontrol altına almak!
Perfect Keylogger neredeyse mümkün değildir yeni nesil keylogger. Bu Spector Keylogger or E-Blaster gibi çok pahalı ticari ürünlere alternatif olarak oluşturuldu. Bu, benzer bir işleve sahiptir, ama kullanımı önemli ölçüde daha kolaydır. Karmaşık iç mekanizmaları dostu arayüzü arkasında kullanıcı gizlenir. Sen Keylogger ve yükleyebilirsiniz ayarları ile karışıklık olmadan hemen kullanabilirsiniz.
Perfect Keylogger 20 + dile çevrilmiş bir popüler ödüllü bir araçtır. Bu, yapıldığı zamanı ve girildiği uygulama tüm tuş vuruşlarını kayıt sağlar. Bu kesinlikle gizli modunda çalışır. Stealth modu hiçbir düğme veya simge Görev Çubuğu mevcut olduğu anlamına gelir, ve hiçbir işlem başlığı Görev Yöneticisi listesinde görülebilir.
Ayrıca, Perfect Keylogger görsel gözetim yapabilir. Bu periyodik görünmez modunda ekran yapar ve daha sonra bunları gözden böylece diskte sıkıştırılmış görüntüleri saklar.
Bizim keylogger sahip eşsiz uzaktan yükleme özelliği vardır. Siz hedef bilgisayarda anlık ve gizli kurulum için önceden yapılandırılmış bir paket oluşturabilirsiniz.
Yeni Akıllı Adlandır özelliği tek bir anahtar kelime kullanarak tüm keylogger yürütülebilir dosyaları ve kayıt defteri girdilerini yeniden adlandırmak için sağlar!
Perfect Keylogger en güçlü özelliklerinden biri gelişmiş Kelimeler Tespit ve Bildirim olduğunu. Kelime veya kelime grubu ve keylogger "uyarısı üzerine" sürekli bu sözcük veya ifadeler için klavye yazarak, URL'leri ve web sayfaları izleyecek bir listesini oluşturun. Sen ifadeler için dikkat Perfect Keylogger söyleyin - örneğin, "sex", "porno", "sen yaşıyorsun," "Ailen ev vardır," "Karını uyku ise," "Ben patronum nefret ediyorum" - Eklemek karar ne olursa olsun. Bir anahtar kelime tespit edildiğinde, Perfect Keylogger ekran yapar ve size hemen e-posta bildirimi gönderir.

Perfect Keylogger Windows 7/Vista/XP Task Manager kesinlikle görünmez olabilir ilk keylogging yazılım çözümü oldu! Şimdi tam Windows 64 bit desteği sunmak için mutluyuz - Eğer rekabet ürünlerinin çoğunda bulamazsınız.
, Tarih ve saat eylem ve yazdığınız Maddenin kendisini içeriği: - Program ("Mesaj Oturum John (Çevrimiçi)" ICQ örneğin, başlık) penceresinin başlığı görüntülenirken, kolayca günlük dosyasını görüntülemenizi sağlar .
Diğer bazı casus yazılım ürünlerinin aksine, Perfect Keylogger firmamız herhangi bir bilgi göndermez. Sadece günlük dosyaları alırsınız. Biz mutlak gizlilik, yüksek kaliteli ürün ve teknik destek garantisi - biz memnun müşteriler binlerce var bu yüzden.
Bir kez ödeme, tüm güncellemeleri ücretsiz. Örneğin, 2002 yılında ilk sürümü satın müşteriler, şimdi ücretsiz olarak gelişmiş son sürümünü alabilirsiniz! Sen her zaman en modern casus yazılıma sahip olacak emin olabilirsiniz!
Biz böyle bir yazılım çok karmaşık olduğunu ve bu gibi piyasada sadece 2-3 ürünlerini, etkili bir şekilde kullanmak için iyi bir kalite var, size söylemek zorundayım. Ucuz veya ücretsiz izleme yazılımı kullanmayın! Sen önemli bir veri sızıntıları veya sistem çökmelerine alabilirsiniz! Ürünümüzü ile sistem güvenliği garanti edemez.
Perfect Keylogger üç sürümleri de mevcuttur: tam sürüm, tam sürüm uzaktan baskı ve temel sürümü. İhtiyacınız olan işlevselliği seçin.
Sınırsız yüklemeler için, biz de ürünün Site Lisansı sunuyoruz.

2 yorum: